Keijumäen
Ponitalli

Valjakkoponikasvatusta tiedolla ja taidolla, vaiko sittenkin tuurilla?

Keijumäessä kasvatetaan valjakkopainoitteisia shetlanninponeja. Käytämme kasvattajanimeä Keijumäen, joka esiintyy meillä syntyneiden ponien nimen edessä. Tavoitteenamme on kasvattaa laadukkaita valjakkoponeja, jotka sopivat luonteensa puolesta myös lastenponeiksi. Myymme kasvattejamme kaikenlaisiin koteihin, niin kilparadoille, jalostukseen kuin harrastekäyttöönkin. Toivomme kasvateillemme pitkäaikaista ja rakastavaa kotia, ja että sitä ei unohdettaisi tallin nurkkaan vain pölyttymään. Ostotarjouksia myynnissä olevista kasvateistamme voi laittaa sähköpostiin tai Keskustan yksityisviestillä.

Myyntiehdot

♡ Kasvatin sivut ilmoitetaan viikon kuluessa kaupoista sähköpostiin tai Keskustan yksityisviestillä. Lisäaikaa on mahdollista saada viikko lisää, joten pistäthän siitä viestiä.
♡ Kasvatti on rekisteröitävä viipymättä VRL:n rekisteriin, rekisterissä kasvattajaksi merkitään KEIJ1456, VRL-08368 ja syntymämaaksi Suomi.
♡ Ponin sivuille kasvattajaksi merkitään Keijumäen Ponitalli, linkitettynä etusivullemme.
♡ Kasvatilla kilpaillaan vähintään 20 VVJ-sijoitusta/porrastetut loppuun. Tämä ei koske vanhempia jo kisanneita kasvatteja tai harrastekäyttöön myytyjä kasvatteja.
♡ Jos joudut luopumaan kasvatistamme, palautathan sen takaisin meille ja siirrät VRL:n rekisterissä tunnukselle VRL-08368.


Kasvatit 2022

00.00. MINIATURE o/t Keijumäen *** NimiNimi VRL-00000

Kasvatit aijemilta vuosilta

 

virtuaalitalli / virtuaalihevonen
© VRL-08368