Arkendale Dressage
top dressage horse breeding

Kouluhevoskasvatusta

Arkendale Dressage kasvattaa hannovereita koulupainoitteisista sukulinjoista. Sukujen suhteen tavoitteenamme on tuoda uutta verta jalostukseen sekä toki myös vaalia vanhempia ja pidempiä sukuja, jotta ne eivät jää täysin unholaan. Käytämme jalostuksessa laadukkaita, kilpakentillä menestyneitä hevosiamme ja usein valikoimme tammoillemme myös ulkopuolisia oreja. Suosimme erityisesti laatuarvosteluissa ja näyttelyissä palkittuja oreja, mutta emme arastele käyttää myös lupaavia, nuorempia yksilöitä.

 

Kasvatuksesta ja nimeämiskäytännöistä

Käytämme jalostuksessa vain puhtaita hannoverlinjoja, eli emme käytä jalostukseen lainkaan muita kantakirjojen hevosia.
Hannovervarsat nimetään isän nimen ensimmäisen kirjaimen mukaan. Kasvattajaniminä toimivat etuliite Arken sekä takaliite Ark.

Myyntiehdot

Kasvatin sivut ilmoitetaan viikon kuluessa kaupoista yksityisviestillä tai sähköpostiin. Hevosen kasvattajaksi merkitään Arkendale Dressage.

Kasvatista luopuessasi, tarjoathan sitä ensiksi meille. Mikäli emme ota kasvattia takaisin, voi sen myydä itse eteenpäin.

Kun kasvatti kuolee, tulee sille jättää nettiin muistosivut ja tallentaa mielellään myös webarchiveen. Muistosivu linkitetään hevosen VRL-profiiliin.

Rekisteröintiohjeet

Kasvattimme tulee kauppojen jälkeen viipymättä rekisteröidä VRL:n hevosrekisteriin! Pidäthän myös kasvatin ajantasalla olevat sivut linkitettynä VRL-profiiliin.

kasvattajanimi: Arken / Ark
kasvattajatunnus: ARKE9585 & VRL-08368
syntymämaa: Saksa

Syntynyt Rotu Sukupuoli Nimi Isä Emä Meriitit Omistaja
28.09.22 hannover tamma Arken Atemoya i. Armando Ark e. Cherrish KV-I VRL-10361
16.10.22 hannover ori Arken One i. Everholt 4th Degree Burn e. Cherrish - Myynnissä

Kasvatit vuodelta 2021

© VRL-08368       virtuaalitalli / virtuaalihevonen